Iedere ochtend nemen wij, tijdens een kopje koffie, dé Pubquiz Podcast op zodat je tijdens je lunch, op de weg naar huis, óf thuis op de bank aan je dagelijkse trivia behoefte kan voldoen!

In de podcast nemen we in een half uurtje de nodige trivia feitjes met je door, aangevuld met 15 leuke- en uitdagende quizvragen die je eenvoudig met onze antwoord applicatie kan beantwoorden! Mr. Bright’s Pubquiz Podcast is daarmee de enige interactieve pubquiz podcast van Nederland!

Heb je nog nooit met onze pubquiz podcast meegespeeld, dan kan je hier onder onze beknopte uitleg vinden m.b.t. hoe het werkt!

Hoe kan ik de podcast beluisteren?

Je kan de pubquiz podcast beluisteren op iedere smartphone, tablet of computer waar een internet browser op staat én die verbinding met het internet heeft.

Op de thuispagina tref je de meest recente pubquiz podcast aan. Door op de ‘play’ knop te klikken start je de podcast. Wil je oudere afleveringen beluisteren? Klik dan op de knop ‘afleveringen’ in het menu. Je kan alle podcasts op ieder gewenst moment afspelen én de bijbehorende quizvragen beantwoorden!

Hoe geef ik antwoord?

Onder iedere podcast aflevering staat een groene knop met de tekst ‘antwoord app’. Als je hier op klikt opent de antwoord applicatie zich. Hier vul je je naam en je e-mailadres in.

Om antwoord te geven op de quizvragen die in de podcast voorbijkomen typ je eenvoudig het antwoord op de vraag in, je ziet dan meteen of je het juiste antwoord gegeven hebt.

Klik pas op ‘volgende vraag’ als de presentatoren de volgende vraag gesteld hebben, de mogelijkheid tot antwoord geven is namelijk tijdgebonden (hoe sneller je goed antwoord, hoe meer punten). Druk je te vroeg, dan kan je de vraag die nog gesteld gaat worden niet meer beantwoorden!

Overigens is het niet verplicht om antwoord in de antwoord app te geven. De antwoorden met pen en papier, óf in je hoofd bijhouden mag ook – alleen maak je dan geen kans op een prijs!

Is het gratis?

Ja! De pubquiz podcast is helemaal gratis! We stellen wij het natuurlijk enorm op prijs als je ons een kleine donatie geeft zodat wij de kosten van het maken van de podcast én de prijzen die we gaan weggeven kunnen bekostigen. 

Kan ik wat winnen?

Jazeker! Iedere maand verloten wij onder alle deelnemers een prijs!

Waar zie ik mijn punten?

Aan het einde van iedere podcast wordt het totaal aantal behaalde punten weergegeven in de ranglijst in de antwoord applicatie. Je kan dan ook zien waar andere deelnemers geëindigd zijn!

Hoeveel data gebruikt de podcast?

Hetzelfde als dat je muziek luistert op Spotify of Apple Music. Iedere podcast is ongeveer 75mb groot.

(Visited 71 times, 1 visits today)